Ce sunt parfumurile tester ?

Parfumul bărbătesc este de multe ori semnătură oricărui bărbat care știe cât de mult contează prima impresie și nu numai. Parfumescu.ro îți oferă una dintre cele mai mari game de parfumuri tester bărbătești din online, parfumuri care îți asigură o bună impresie cu fiecare ocazie. Dacă dorești să cumperi un parfum tester de barbati calitativ și să te bucuri de el în cel mai scurt timp, poți alege din oferta parfumescu.ro produsul cel mai potrivit caracterului tău.

Cum alegem un parfum tester potrivit?

Pentru un bărbat, parfumul său trebuie să exprime întotdeauna ceva. Trebuie să vorbească despre caracterul său, să transmită un mesaj de la prima interacțiune, iar parfumescu.ro este gata să te ajute să găsești cel mai potrivit parfum tester pentru tine. Printre sutele de parfumuri tester de barbați pe care le avem, găsești branduri precum: Christian Dior, Tom Ford, Versace, Jean Paul Gaultier, Paco Rabanne, Hermes, Dolce & Gabanna, Armani etc. Ești un bărbat elegant? Sau ești mai mult o fire sportivă? Fiecare bărbat este diferit în felul său, iar creatorii de parfumuri de calitate pun foarte mult accept pe calitate. Astfel, un parfum tester îți poate oferi o atitudine elegantă și încrezătoare care să te ajute să îți îndeplinești toate planurile cu un plus de încredere în tine. Totuși dacă nu știi exact ce parfum ți se potrivește, poate topul de mai jos te va ajuta. Îți vom arăta top 10 cele mai bune parfumuri bărbătești.

Top 10 cele mai bune parfumuri tester pentru barbati

Locul 1 – Paco Rabanne One Million, un parfum sofisticat, potrivit bărbaților cărora le place să fie în centrul atenției. Cu un miros plăcut de grapefruit, combinat cu ușoare nuanțe de mentă verde, acest parfum este de departe preferatul milioanelor de bărbați din întreaga lume. A fost desemnat ca fiind unul dintre cele mai bine vândute parfumuri și în 2017, nu doar în 2019. Georgio Armani Acqua di Gio, locul 2 al topului, un parfum clasic, puternic, care inspiră libertate cu fiecare pulverizare. Acest prafum este produs pentru a transmite puterea spiritului libertin al celui ce-l poartă. Are în compoziția sa citrice revigorante și un ingredient ceva mai ieșit din comun: rozmarinul. Acesta îi conferă originalitate și accentuează feelingul fresh pe care oferă.

Christian Dior Fahrenheit

Pentru locul 3, bărbații au preferat un parfum ceva mai special. Christian Dior Fahrenheit. Acest parfum bărbătesc ți se va potrivi perfect dacă ești genul de persoană căreia îi place noul, inovativul. Are un caracter îndrăzneț care se va mula perfect gustului tău datorită ingredientelor cu adevărat speciale. Dacă îți place să fii diferit, acest parfum iese cu adevărat din tipare. Are în compoziția sa violete, boabe de fasole Tonka și lemn de santal, toate acestea îmbinate perfect cu iasomie.

Bleu de Chanel si Christian Dior Sauvage

Gata pentru locul 4? Chanel Bleu de Chanel – un parfum relativ nou în această industrie, dar care a reușit să surprindă prin lipsa ingredientelor artificiale din compoziția sa. Pentru a înțele mai bine acest parfum, poți doar să-ți imaginezi o explozie de citrice prinse într-o sticluță pe măsură. Locul 5, Christian Dior Sauvage, cunoscut și ca fiind parfumului lui Johnny Depp. Acest parfum îți oferă doza aceea de libertate pe care ne-o dorim cu toții, având un miros ce amintește de plimbările lungi pe care le poți face doar în răcoarea nopților de vară. Locul 6. Hermes Terre d’Hermes. Acest parfum este deja o semnătură în lumea parfumurilor bărbătești. Acest parfum are o esență de citrice ce te va învălui pe de-a întregul oferindu-ți o aromă înconfundabilă de portocale amestecată cu mici note de grapefruit. Un adevărat parfum bărbătesc elegant, gata să seducă prin amestecul său interesant.

Versace Eros doar pe locul 7

Versace Eros ocupă locul 7 al acestui top emanând doar masculinitate în cea mai puternică formă a sa. Miros plăcut de măr verde combinat cu frunze de mentă și parfumul sucului de lămâie. Tom Ford Noir este deținătorul locului 8. Un brand care întotdeauna transmite doar calitate la cel mai înalt nivel, acest parfum cucerește întotdeauna prin stilul propriu, ușor opulent îmbinat cu ceea ce are de oferit în interior: note de lămâie de Varbena, frunze de violete, vanilie și pulbere de trandafiri.

Nu in ultimul rand Hugo Boss Bottled No.6

Locul 9 revine clasicului Hugo Boss Bottled No. 6. Acest parfum bărbătesc s-a vândut extrem de bine și în România de-a lungul anilor, nu doar în afară. Are un amestec extrem de interesant și bine realizat de vanilie combinată cu scorțișoară. Este un parfum puternic bărbătesc ce transmite masculinitate și elegantă cu fiecare ocazie. Locul 10, Paco Rabanne Invictus – parfumul care se potrivește perfect bărbaților sportivi, plini de energie, gata să facă orice, oricând. Cuprinde nuanțe intense de grapefruit amestecate plăcut alături de iasomie și frunze de dafin.