Cum folosim corect unele parfumuri tester de barbat?

Care sunt cele mai bune parfumuri tester pentru barbati? Ce parfum tester va face femeile să întoarcă capul după tine pe stradă? Fiecare bărbat în parte este diferit. De aceea și alegerea parfumului tău trebuie să fie făcută cu grijă. Elegant, sport sau dulceag? Hai să aflăm împreună care va fi preferatul tău. Am pregătit o listă a celor mai bune parfumuri tester pentru barbati din ultimii ani.

Parfumuri tester pentru barbati ce pot fi la ocazii speciale

  1. Dior Sauvage tester– Este aroma perfectă pentru vremea caldă și are un miros de durată. Este cunoscut în lumea parfumurilor ca fiind un parfum tester ce nu dă greș niciodată în fața femeilor. Piperul și bergamotul sunt cele mai puternice note ale sale și dau acestui parfum un miros proaspăt pentru întreaga zi.
  2. Giorgio Armani Acqua di Gio tester– Considerat pentru o bună perioadă de timp ca fiind „cel mai bun parfum tester de bărbați din toate timpurile”, acest Armani rămâne o semnătură importantă în industria parfumeriei internaționale și în ziua de astăzi. Are un miros ce persistă întreaga zi, cu un caracter lemnos și extrem de aromat. Este un amestec de mirodenii, iar notele de citrice fac loc tonurilor subtile de geranium, salvie și rozmarin, pulsând cu mirosuri inconfundabile.
  3. Versace Eros tester – Dacă preferi mirosurile proaspete față de cele dulci, acest parfum tester cu miros de citrice este perfect pentru tine și perfect și pentru zilele din timpul primăverii, verii și lunilor de iarnă (practic, pe tot parcursul anului). Notele de lamaie, bergamot și trandafir se amestecă cu note de zambilă, salvie și cedru făcându-l potrivit pentru a fi purtat în nenumărate ocazii, chiar și pentru mersul la birou.

Parfumuri tester ce pot fi purtate zilnic

  1. Bleu De Chanel tester – Acesta este un ladykiller clasic, un Casanova al parfumurilor tester. Aroma lemnoasă a lui Bleu de Chanel se îmbină cu notele de citrice, creând un miros sofisticat și seducător, care face loc pentru o notă subtilă picantă pe măsură este purtat. Are un miros plăcut, dar nu extrem de puternic, astfel încât poate fi purtat zi de zi fără să deranjeze persoanele din jur.
  2. Paco Rabanne – 1 Million tester – Este un parfum tester care adună cu ușurință complimente, mai ales din partea doamnelor, un parfum comun, o alegere făcută de majoritatea bărbaților, fiind extrem de ușor de recunoscut. Paco Rabanne eliberează o combinație de scorțișoară, grapefruit, mandarină și note de citrice și mentă.
  3. Givenchy Pi Neo – Acest parfum tester este similar cu popularul „Armani Code”, dar are un miros ce durează de două ori mai mult și costă jumătate din prețul lui Armani. Are un miros fresh, de vară – dar include o notă centrală de anason care îl face să se simtă unic și extrem de complex.
  4. Dolce & Gabbana Light Blue Intense – Adesea, atunci când mărcile promit o versiune „intensă” a unui parfum tester popular, rezultatul este copleșitor. Light Blue Intense, totuși, oferă această promisiune. Este o nuanță nouă și îmbunătățită a unui parfum tester popular vechi. Este ușor piperat și totuși fructat și are o vibrație incredibil de rece și lipsită de griji. În timp ce se păstrează clasic și masculin este perfect pentru a fi purtat cu un costum.

Parfumuri pentru zilele in care faci sport

  1. Tom Ford Tobacco Oud – Un parfum extrem de îndrăzneț care nu poate fi purtat de oricine sau suportat de orice nas. Totuși, dacă îl porți cu încredere, nu te va dezamăgi. Tobacco Oud este un miros foarte ascuțit și masculin. Este un parfum din Arabia Saudită, dur și dominant în aromă.
  2. Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme – Un amestec contrastant de cardamom exploziv și bergamot proaspăt combinate cu lavandă și cedru. Oferă o bază senzuală lasă femeile să-și dorească mai mult din acest miros uimitor. Este minunat pentru o ieșire de seară în oraș, dar nu recomandăm a fi folosit zi de zi.
  3. Salvatore Ferragamo – Acesta este unul dintre cele mai bune parfumuri tester pentru bărbați la prețuri accesibile. Nu este un miros unic, se deschide cu un miros de citrice proaspăt și apoi se transformă în ceva similar cu La Nuit De L’homme. Are un miros prietenos pe care îl poți aborda la birou sau chiar pentru o ieșire în club.